پباده سازي رابط گرافيكي با امكان Drag and Drop:
در طراحي اپليكيشن اندرويد ظاهر يك كدام از خصوصيت هاي جالب Android Studio پباده سازي Layout آن با رابط Drag and Dropp مي باشد. ولي حقيقت اين ميباشد كه مقدار هنگامي كه صرف پباده سازي با Drag and Dropp براي شما زياد خواهد بود مگر اينكه شما يك هواخواه فضا هاي ديداري باشيد هر كه سالها به پباده سازي يك طرح ۳D پيچيده با دكمه هاي مخروطي پرداخته باشيد و به آساني نتوانيد عادت هايتان را از دربين ببريد! مسلما شما يك رابط خوب و عمل آمد نياز داريد ولي در صورتي شما حقيقتا ميخواهيد يك برنامه كارآمد پباده سازي نمائيد اكثر بازه زماني شما به پرداختن روي كدهايتان صرف شود! خير به كلنجار رفتن با فضا ديداري!
همينطور بخوانيد : مقايسه كاتلين و جاوا در اپليكيشن نويسي اندرويد
تنيجه مقايسه: برابر
قابليت و امكان كامل شدن كد (Code Completion):
بيشتر بازه يك اپليكيشن نويس به كلنجار رفتن با كدهاي پروژه خويش مي گذرد، پس بايستي قدر دان وجود اين قابليت و امكان باشيد. شخصا، مهمترين قسمت براي اينجانب هنگامي بود كه IDE اعضاي يك شيئ را براي اينجانب ذكر ميكرد. به طور كلي، اينجانب فهميدم اين امكان خيلي در Android Studio در مقايسه با Eclipse كاملتر و بهتر ميباشد، در حالي كه در Eclipse در اغلب مقداري سرگردان كننده بود و مدام حاصل دقيقي نمي دهد!
سود مقايسه: Android Studio (با توان!)
يكپارچگي Gradle:
Android Studio از تيم ابزارهاي Gradlee به كارگيري مي نمايد؛ در واقع، آن حقيقتا يك پارچه ميباشد، و قابليت ندارد از ابزار ديگري استعمال نمايد! به عبارت ديگر، شما گير افتاده ايد: درصورتي كه شما درحال تغيير و تحول از Eclipse به Android Studio ميباشيد و از Gradle در Eclipse به كار گيري نكرديد (كه از روش يك پلاگين پشتيباني براي آن ارائه ميدهد)، شما در هم اكنون انجام يك تغيير تحول وسيع ميباشيد.
اين نشان ميدهد Gradle يك ابزار فوق العاده ميباشد و درحالتي كه تصميم گرفته ايد از Eclipse استعمال نمائيد، با اين حالا سفارش ميكنم قطعا به امكان هاي Gradle نگاهي بياندازيد و آن را آزمون نمائيد تا ببنيد با پروژه شما هماهنگ مي باشد، و در صورتي قصد مسافرت به Android Studio را داريد از اين نا آرزو نشويد كه در Eclipse گير فرماييد!
سود مقايسه: Android Studio
پلتفرم ابري گوگل:
Android Studio دارنده يك پشتيباني محلي از پلتفرم ابري گوگل ميباشد كه به شما اين قابليت را ميدهد تا با به كارگيري Google App Enginee از كدهاي سمت سرور به كارگيري نمائيد يار با شغل هاي ديگر (مانند پشتيباني از داده هاي يوزرها خويش). اين يك امكان قشنگ مي باشد كه شما احتمالا نميخواهيد برنامه شما از آن غيروابسته باشد. (شما ميتوانيد با ديگر گوشه و كنار هاي ابري نيز يكدست گرديد البته Android Studio آن را شل خيس نموده است). گوگل به شما اين قابليت و امكان را ميدهد تا در كنسول فضاي ابري آن پروژه هايتان را بسازيد، كهاين قابليت و امكان فقط براي اپ هاي اندرويدي وجود ندارد! شما ميتوانيد از آن براي ساختوساز نرمافزار هاي ذيل اينترنت استعمال نمائيد كه در تعامل با نقشه هاي گوگل باشند. مثلا، اپليكيشن روي سرور هاي ما كه با Google Docs يك پارچه شدهاست.
همينطور Android Studio اين قابليت را ميدهد تا اپليكيشنهاي خويش را يكدست نماييد، آزمايش نماييد و كدهاي سمت سرور خويش را بصورت محلي اجرا فرمائيد و بر روي يكياز سرورهاي گوگل استقرار پيدا فرماييد؛ به لهجه ديگر هر چيزي كه نياز داريد (دست كم براي آغاز) آنجاست!
البته كليه اين قابليت و امكان ها براي Eclipse، با پلاگين Google بر Eclipse وجود داراست. آري، شما ميتوانيد يك اپ سمت سرور با Eclipseبسازيد و آن رو روي يكي سرورهاي گوگل استقرار دهيد. ابزارهاي مازاد به شما اين قابليت و امكان را ميدهد تا با سرور يك دست گرديد مانند مقر اطلاعات ابري.
شنبه ۱۰ آبان ۹۹ | ۱۲:۱۴ ۴۷ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است